Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

new

Aspire K1 Plus

89,00 kr
SIK ID: 00219-19-21300 Aspire - 1.9ml K1 Plus Tank

En brugervenlig og enkel mund-til-lunge tank fra Aspire, til nybegynderen eller til damperen som ønsker at holde det simpelt. 
Tanken har nem top påfyldning og justerbart airflow, samt børnesikret top og bunde. Den her en væske kapacitet på 1.9 ml og er kompatibel med BVC og Spryte coils, samt de medfølgende nichrome coils. 

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
89DKK

Aspire K1 Plus

En helt perfekt mund-til-lunge begynder tank som er simpel at anvende. Tanken kan indeholde 1.9 ml væske og har nem top påfyldning og justerbart airflow. 
Tanken er børnesikret i begge ender så du ikke risikere at de i små hjemmet kommer til din e-juice, hverken fra toppen eller fra bunden. 

Der følger en 1.8Ω nichrome coil med til tanken, men den er også kompatibel med både Aspires BVC og Spryte coils.

 

Sådan hælder du væske i tanken

Fordi K1 Plus tanken er børnesikker, skal du trykke ned på toppen mens du skruer den af. Når toppen er skruet af, vil påfyldningshullet være tilgængeligt. Tanken er forholdsvis lækageresistent, og derfor skal flasken med e-juice lige skubbes ned igennem et lag af silikone for at væsken kan nå ned i tanken. Når du har fyldt juice i tanken, skrues toppen på igen, også ved at at trykke ned mens du skruer. 

 

Sådan skifter du coil på tanken

For at skifte coil på Aspire K1 Plus tanken, skal tanken skrues af batteriet. Bunden skrues af tanken mens den trykkes ned, og så får du adgang til coilen. Coilen skrues ud mens der trykkes ned. Så samler du hele molevitten igen (husk at trykke ned, OGSÅ når tingene skrues sammen) og så er du klar til at dampe videre! 

 

Indhold i kassen

  • 1 x Aspire K1 Plus tank 
  • 1 x 1.8Ω nichrome coil 
  • 1 x brugermanual
Kapacitet (ml)1.9
MaterialPyrex, Stainless steel
Justerbart AirflowJa
Påfyldnings MetodeTop
Suction TypeMTL (Mouth To Lung)
Anbefalet BlandingTynd (50vg/50pg)
Connector510

Tilbehør

Aspire BVC Coils
89,00 kr
Aspire Spryte BVC Coils
89,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv