Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Batterier

Søger du et nyt batteri til din e cigaret, stiller vi os til rådighed med vores store udvalg af kvalitetsbatterier. Vi har fyldt vores lager op med batterier til e cigaretter, så du kan bestille det ønskede batteri, hvis dit gamle batteri svigter.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 21 af 21 varer

Stort udvalg af batterier til e-cigaretter

Vi fører et stort udvalg af batterier til e cigaretter, hvor den høje kvalitet er i højsæde. Du kan ikke få glæde af en e cigaret, hvis batteriet ikke virker, hvorfor det kan blive nødvendigt at foretage et batteriskift. Der er intet stort eller kompliceret ved at skifte batteriet på en e cigaret, da det er en opgave, som enhver forbruger kan løse uden at følge en manual.

De fleste e cigaretter bliver leveret med genopladelige batterier. Selvom batterierne byder på høj kvalitet, holder de ikke evigt.

Du kan købe et billigt batteri til e cigaret, hvor du vil opleve en lang batterilevetid. Køber du et batteri fra vores sortiment, behøves du ikke at udskifte batteriet igen lige foreløbigt.

 

Batteri E-cigaret - Få hjælp til at vælge det rigtige batteri

Har du svært ved at finde ud af, hvilket batteri du skal købe til din e cigaret, skal du være mere end velkommen til at kontakte os. Vi har vejledt mange danskere ang. valg af batteri, og vi kan også vejlede dig. Vores kundeservice kan kontaktes på de anviste åbningstider, hvor vi sidder klar til at besvare spørgsmål på både mail og telefon.

Det er en god idé at købe flere batterier til sin e cigaret, så man kan udskifte batteriet, når det bliver nødvendigt. Det er svært at gøre sig klog på batterier, som kan svigte af uforklarlige årsager. Vi har dog sørget for, at batterierne i vores udvalg er blevet kvalitetsgodkendte og gennemtestede på alle fronter.

Vores professionelle kundeservice er tilgængelig for alle kunder, som kan henvende sig med spørgsmål angående vores produkter, levering, betaling eller noget helt fjerde. Vi er eksperter på e cigaretter og batterier til e cigaretter, så vi kan svare på langt de fleste spørgsmål.

 

Køb af e-cigaret batteri - tag højde for mAh

mAh er et begreb, du bør tage højde for, hvis du går på udkig efter et nyt batteri til din e cigaret. Det er et velkendt begreb, der fortæller noget om batteriets kapacitet.

(mAh = milliampere hour)
Skal du købe et e cigaret batteri med lang levetid, skal du gå efter et batteri med mange mAh. Jo højere dette tal er, desto længere tid kan du bruge batteriet, før det skal udskiftes eller oplades. Det er dog vigtigt at skrive sig bag øret, at antal mAh ikke har indflydelse på, hvor meget damp der bliver dannet.

Er du storforbruger af din e cigaret, opfordrer vi dig til at købe et batteri med mange mAh. Således skal du ikke skifte eller oplade batteriet oftere end højst nødvendigt. Det er f.eks. irriterende at løbe tør for strøm på farten, hvis man ikke har adgang til en stikkontakt eller en computer.

 

Shop batterier til el cigaretter døgnet rundt

Takket være internettet kan du shoppe batterier til el cigaretter døgnet rundt. Du kan handle dag og nat, og vi sørger for at tage os af din ordre hurtigst muligt. Bestiller du et batteri, vil du få det leveret inden for få hverdage, hvilken blot er en del af vores service.

Det er altså både nemt, hurtigt og billigt at købe batterier til e cigaretter på nettet. Du kan tilmed trygt og sikkert betale for dine varer med en af vores mange betalingsmuligheder.