Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

18650 Batterier til mods

E-cigaretter er de seneste år blevet voldsomt populært både i Danmark og andre steder i verdenen. Mange rygere udskifter cigaretterne med e-cigaretterne. E-cigaretterne har i mange år været lignet en cigaret i dens fysiske form, aflange, tynde og runde, men i takt med at e-cigaret markedet er boomet de sidste par år har markedet også ændret sig. Flere og flere efterspørger en vildere oplevelse end ved de normale e-cigaretter og her kommer de såkaldte MODS ind i billedet. I takt med at MODS er kommet ind på e-cigaret markedet har lithium batterierne også fået en stor plads på markedet, da de fleste MODS køre på celler (lithium batterier). I denne kategori vil du finde alle vores kvalitets batterier til MODS.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 11 af 11 varer

Pandacig leverer kraftfulde batterier til 18650 MODS

MODS er en mere avanceret e-cigaret og de skiller sig ud fra den normale e-cigaret både visuelt og funktionelt. De fås i alverden størrelser og farver, og størstedelen af dem kommer med fede funktioner og features og endda LED skærme til informationer om ydeevnen. Disse MODS bruger batterier og her til er der blevet produceret en masse fra forskellige brands rundt omkring i verden.

Det er vigtigt at du vælger det rigtige batteri som passer til din e-cigaret. Vi anbefaler derfor at man altid læser produktteksterne og navne, så man er sikker på at købe det rigtige. Batteriet er en stor del af din e-cigaret og her kan det for noget være godt at købe et kraftfuldt batteri, så der går længere tid mellem dine opladninger. Her finder du altså batterier med stor kapacitet som holder på strømmen længe. Batterierne måles i mAh. Jo højere mAh, jo længere tid kan batteriet holde strøm.