Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

eGo batterier

I denne kategori finder du alle de populære eGo batterier fra Kangertech som rigtig mange dampere bruger. Batterierne er kendt for deres høje kvalitet og i denne kategori finder du et flot udvalg af batterierne i forskellige størrelser. Batterierne måles i mAh og det betegnes som batteriernes strømstyrke. Kort sagt, jo højere mAh, jo længere kan batteriet holde strøm.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 5 af 5 varer

Hvilket batteri skal jeg vælge?

I eGo kategorien findes der flere forskellige batterier når man kigger på mAh. Jo højere mAh, jo længere kan batteriet holde strøm. Batterierne er også mindre i den fysiske størrelse hvis du vælger en lav mAh. Mange dampere vælger en mindre mAh styrke, da det samtidig er et lille diskret batteri og køber blot flere batterier ad gangen, så de altid har et opladt batteri ved hånden. Andre vælger at købe de lidt større batterier som holder strøm i en del længere tid. eGo batterierne går man aldrig galt med og her får man hvad man betaler for.

 

Hvilken tank skal jeg bruge til mit eGo Batteri?

Der findes rigtig mange forskellige løsninger i forhold til væskebeholder. Vi anbefaler altid at man tager et kig under vores kategori væskebeholdere – passer til eGo. Her finder du alle de tanke som du kan bruge på dit eGo batteri. Tanke som er værd at nævne kunne f.eks. være den meget populære CE4 tank fra kangertech, som størstedelen af dampere med eGo batterier bruger.

 

Hvad skal jeg ellers bruge?

Vi anbefaler altid at du køber en oplader med til dit eGo batteri da det ikke følger med når du køber et batteri. Derudover er det altid lækkert med noget forskelligt e-væske og her anbefaler vi især Vapeson e-væske, som er super lækre og til en fordelagtig pris.