Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00

Coils

I denne kategori finder du vores udvalg af coils til ecigaretter, hvor der er mange produkter at vælge mellem. Coils – eller også kendt som brændere og fordampere har generelt en lang levetid, men de holder ikke evigt. Er uheldet ude, og brænder din coil sammen, skal du selvfølgelig på udkig efter en ny.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti
Aspire BVC Coils
89,00 kr
Eleaf GS Air Coils
99,00 kr
Innokin T20-s Coil
99,00 kr
Innokin Plex3D Coils
99,00 kr
Uwell Crown 3 Mini Coils
99,00 kr
Aspire Revvo ARC Coils
99,00 kr
Uwell Whirl Coils
89,00 kr
JustFog Q16 OCC Coils
69,00 kr
Aspire Odan Coils
89,00 kr
Eleaf Mini GT Coils
99,00 kr
Aspire Spryte BVC Coils
89,00 kr
Aspire Athos Coil
49,00 kr
Suorin Drop Pod
39,00 kr
Aspire Breeze 2 Pod
79,00 kr
SMOK Mico Pods
39,00 kr
SMOK Nord Pod inkl. coils
59,00 kr
VapeOnly vAir-P Coil
89,00 kr
Wismec Amor NS Coils
79,00 kr
SMOK TFV12 P RBA
99,00 kr
Aspire Nautilus AIO Pod
59,00 kr
Wismec Notch Coils
69,00 kr
Aspire AVP Pod
69,00 kr
Eleaf IC iCare Coils
59,00 kr
SMOK X-Force AIO Coils
99,00 kr
Smok Spirals RBA Coil
89,00 kr
JustFog MINIFIT Pods
89,00 kr
Eleaf iCard ID Coils
69,00 kr
Wismec HiFlask Pod
59,00 kr
Aspire Spryte Pod
59,00 kr
Suorin Vagon Pods
79,00 kr
Joyetech ProCL Coils
85,00 kr
IJOY Captain Mini Coil
99,00 kr
Joyetech BF RBA
35,00 kr
GeekVape NS Coils
89,00 kr
Wismec Motiv 2 Pod
29,00 kr
Innokin Jem Coils
59,00 kr

Viser 1 - 48 af 54 varer

  1. 1
  2. 2

Vi forhandler e-cigaret coils og brændere i højeste kvalitet

Det er ingen hemmelighed, at kvaliteten kan være svingende, når det drejer sig om coils til ecigaretter. Er kvaliteten den vigtigste faktor for dig, vil vores udvalg af coils være henvendt til dig. Alle coils i sortimentet er blevet nøje udvalgt med udgangspunkt i vores strenge krav til kvaliteten. Vil du også opleve, hvor høj kvaliteten er, kan du købe en coil i dag.

Det er en stor fordel at have ekstra brændere til rådighed, så man kan udskifte den gamle, hvis den er brændt sammen. Hvis du ikke har købt en ekstra brænder, kan du gøre det nu. Vi forhandler en lang række forskellige coils, og vi forhandler selvfølgelig også en coil, der passer til din e cigaret.

E cigaret coils kan købes til faste lave priser i vores sortiment. Coilen i din e cigaret skal jævnligt skiftes, og det kan blive en dyr fornøjelse, hvis du skal bruge penge på nye coils hver gang. Vi hjælper dig med at holde dine omkostninger nede på et minimum ved at sælge coils til ecigaretter til faste lave priser.

 

Så ofte skal du skifte din coil / brænder

En coil er en lille – men vigtig del af en e cigaret. Brænder coilen sammen, vil du ikke kunne bruge din e cigaret, før denne del er blevet udskiftet. En coil bliver også omtalt som en brænder, som har til opgave at opvarme væsken, så der opstår damp. Det er altså ikke muligt at danne damp, hvis coilen uheldigvis går i stykker.

Der er ingen officielle regler for, hvor tit du skal udskifte din coil, men det bør ske regelmæssigt. Du kan f.eks. aftale med dig selv, at den bliver udskiftet én gang om måneden. Coils bliver helt naturligt slidte, når de bliver brugt meget, så det er ikke muligt at komme uden om at udskifte coilen en gang i mellem.

Det er som udgangspunkt en smal sag at udskifte brænderen. Følger du en guide, kan du hurtigt udskifte brænderen, så du kan bruge din e cigaret igen. Vi informerer dig gerne om, hvordan du udskifter din coil, hvis det imod forventning skulle blive en stor udfordring.

 

Find den rigtig coil til din e-cigaret

En coil er ikke bare en coil. Coils til ecigaretter kan adskille sig på flere forskellige faktorer, hvorfor det ikke er underordnet, hvilken coil du ender med at købe.

Den rigtige e cigaret coil er selvfølgelig den coil, der passer til både mærke og model. Kontakter du vores kundesupport, bliver du bedt om at oplyse, hvilken e cigaret du ejer. Kender vi til mærket og modellen, har vi bedre forudsætninger for at finde den rigtige brænder til dig. Vi ser frem til at høre fra dig, da vi gerne vil yde rådgivning vedrørende coils til ecigaretter.

 

Forskellen på BVC, BDC og BCC coils

Det kan være ret forvirrende i starten, men i virkeligheden er det faktisk rimelig simpelt.

BVC står for Bottom Vertical Coil = Bundbrænder hvor selve glødetråden står vertikalt. I langt de fleste coils ligger glødetråden horisontalt.

BDC står for Bottom Dual Coil = Bundbrænder hvor der er 2 glødetråde.

BCC står Bottom Coil Clearomizer = Bundbrænder med 1 glødetråd.