Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

E-pibe og E-vandpibe

Synes du at de traditionelle elcigaretter er kedelige? Så er det måske tid til at overveje en e-pibe.

En e-pibe er i bund og grund det samme som en ecigaret, blot hvor den er udformet som en pibe istedet for en cigaret. Den fungerer i bund og grund på samme måde, så det er blot rent visuelt at den ser anderledes ud. Smagen, nikotinen og måden man bruger den på er helt på samme måde.

Du kan ofte bruge de samme coils i en e-pibe, som du også bruger i en ecigaret. Der er derfor ikke specielle e-pibe coils. Du benytter desuden også almindelig evæske i den. Vi anbefaler en lidt tykkere evæske, fx. en Sundbygaard evæske.

Man plejer jo at sige, at folk der peger med piber altid har ret. Det gælder naturligvis også hvis man peger med en epibe!

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 3 af 3 varer

Viser 1 - 3 af 3 varer

Producenter af e-piber og e-vandpiber

Det var SMOK som lavede en af de første gode e-piber. SMOk er et anerkendt mærke indenfor ecigaretter, og derfor fører vi også en del forskellige SMOK ecigaretter. Den er lavet i høj kvalitet så det er en fornøjelse af sidde med den i hånden.

Udover det kender vi ikke til andre producenter af e-piber, men vi holder løbende øje hos alle vores leverandører, da vi gerne vil udbygge udvalget af e-piber inde hos os.

 

Perfekt gave til den ældre ryger

Hvis du har en ældre ryger som du gerne vil have til at dampe, så kan en e-pibe være en super idé. Det er en ret sjov gadget, og den skaber en lidt anderledes opmærksomhed ift. den traditionelle ecigaret. En e-pibe er altså en meget sjov måde at få en ældre ryger til at blive damper på, fordi at de vil nyde at dampe på den, på en anden måde.

Husk også at købe evæske ved siden af, så gaven kan tages i brug med det samme.