Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

E-Væske

E-juice eller også kendt som e-væske og e-liquid væske er en væske, du skal bruge, hvis du skal ryge på en e cigaret. Bestiller du en e cigaret, bør du også bestille e væske, så du kan komme i gang med at dampe. Vi forhandler væske til e cigaretter, hvor du kan vælge mellem en verden af smage.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti
PR Tobacco E-juice PR Tobacco E-juice
25,00 kr
Menthol E-juice Menthol E-juice
25,00 kr
RY4 E-juice RY4 E-juice
25,00 kr
Menthol E-juice Menthol E-juice
30,00 kr
USA Mix E-juice USA Mix E-juice
25,00 kr
Cigaret E-juice Cigaret E-juice
30,00 kr
Juicy Peach E-juice Juicy Peach E-juice
25,00 kr
Tobacco E-juice Tobacco E-juice
25,00 kr
Fruit Mix E-juice Fruit Mix E-juice
25,00 kr
RY6 E-juice RY6 E-juice
25,00 kr
Super Mint E-juice Super Mint E-juice
25,00 kr
Red Cola E-juice Red Cola E-juice
25,00 kr
Red USA Mix E-juice Red USA Mix E-juice
25,00 kr
Tobak E-juice Tobak E-juice
30,00 kr
Blueberry E-juice Blueberry E-juice
25,00 kr
Spearmint E-juice Spearmint E-juice
25,00 kr
Skovbær E-juice Skovbær E-juice
30,00 kr
Blackcurrant E-juice Blackcurrant E-juice
25,00 kr
Vanilla E-juice Vanilla E-juice
25,00 kr
Aniseed E-juice Aniseed E-juice
25,00 kr
Watermelon E-juice Watermelon E-juice
25,00 kr
Menthol E-juice Menthol E-juice
35,00 kr
American Blend E-juice American Blend E-juice
35,00 kr
Ananas E-juice Ananas E-juice
30,00 kr
Apple E-juice Apple E-juice
35,00 kr
Twist E-juice Twist E-juice
30,00 kr
Two Mints E-juice Two Mints E-juice
35,00 kr
Sweet Tobacco E-juice Sweet Tobacco E-juice
35,00 kr
Menthol Shake n Vape Kit Menthol Shake n Vape Kit
Fra 28,00 kr
Vampyr Shake n Vape Kit Vampyr Shake n Vape Kit
Fra 30,00 kr
Fidus Shake n Vape Kit Fidus Shake n Vape Kit
Fra 30,00 kr
RY4 Shake n Vape Kit RY4 Shake n Vape Kit
Fra 30,00 kr
Licorice E-juice Licorice E-juice
35,00 kr
Strawberry E-juice Strawberry E-juice
35,00 kr

Viser 1 - 48 af 428 varer

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

E-cigaret Væske - Dansk forhandler af e-væske til e-cigaretter

Pandacig er en dansk forhandler af væske til e cigaretter, som du kan henvende dig til, hvis du er ved at løbe tør for e væske. Vi har købt stort ind, så du ikke kommer til at føle dig begrænset, når du skal vælge den ønskede e væske.

Der er mange fordele ved at handle på en dansk webshop, når du skal købe væske til e cigaretter med nikotin eller uden nikotin. Vi kan bl.a. byde ind med dansk kundeservice, hurtig levering, godkendte produkter og attraktive netpriser. Det er noget af det, der er med til at sikre dig en god oplevelse, når du har besluttet dig for at shoppe e væske.

Vores komplette udvalg af e væske fremgår af denne side, hvor de mange væsker er blevet listet på en overskuelig måde. Vi sælger billig e væske, hvor du er sikret kvalitet for alle pengene. Vi har valgt at føre et lavt prisniveau, da vi mener, at alle forbrugere skal have mulighed for at købe e smøg væske på nettet.

Hos Pandacig overholdes samtlige regler fra Sikkerhedsstyrelsen om brug af ecigaretter.

 

Valg af e-juice med eller uden nikotin - du har frit valg

I vores sortiment finder du e-juice med nikotin og e-juice uden nikotin, hvor du selvfølgelig har frit valg. Vi er bevidste om, at der er nogle forbrugere, der ønsker at købe e væske med nikotin, mens andre fortjener e væske uden nikotin, og disse behov tager vi selvfølgelig hensyn til.

 

E-væske med nikotin

Har du interesse i at købe e liquid med nikotin, skal du beslutte dig, for hvilken nikotinstyrke du ønsker at købe. Der findes en håndfuld nikotinstyrker, hvilket du også vil stifte bekendtskab med i vores udvalg af e liquid. Nedenfor fremgår de mest almindelige nikotinstyrker:

De mest almindelige nikotinstyrker:

0 mg. (ingen nikotinindhold = e væske uden nikotin)
6 mg. (mild - til dig som røg under 10 cigaretter om dagen)
12 mg. (light - til dig som røg 10-20 cigaretter om dagen)
18 mg. (normal - til dig som røg over 20 cigaretter om dagen)
Du finder den rigtige nikotinstyrke ved at tage højde for, hvor mange cigaretter du er vant til at ryge om dagen. Har du et lavt cigaretforbrug, kan du nøjes med en lavere nikotinstyrke. Ryger du en halv til en halv pakke, skal du vælge en af de højre nikotinstyrker, så du kan få stillet dit behov for nikotin. Køber du e væske med flere forskellige nikotinstyrker, skal du løbende trappe ned for dit nikotinindtag.

Tidligere har man også kunne købe e væske med 24, 30 og 36 mg men det er ikke længere lovligt i Danmark.

E cigaret væske med nikotin / nikotin væske er en fast del af vores sortiment, så du kan altid få tanket op, når du har brug for det. Har du svært ved at vælge nikotinstyrke, kan du bede om hjælp fra vores professionelle kundeservice.

Bland selv e væske er også en mulighed, du kan benytte dig af, hvis du vil eksperimentere med at blande væske til e cigaretter. Det kræver blot, at du følger en guide.

 

Stor udvalg af e-væske smage

Vil du købe e-væske uden nikotin, skal du selvfølgelig gå efter nikotinstyrke 0, hvor du slipper hundrede procent for det afhængighedsskabende stof. Der er fortsat mange forbrugere, der ønsker at købe e-væske uden nikotin, hvilket kan lade sig gøre på vores brugervenlige webshop. Det kræver blot, at du vælger den ønskede smag og husker at angive, at e-juicen skal være uden nikotin.

Vælger du at købe e-juice uden nikotin, risikerer du ikke at blive nikotinafhængig. Finder du en ro i at ryge på en e cigaret, men er det ikke vigtigt for dig med nikotinen, kan du nemt fravælge det. Der er mange producenter, der udvikler og fremstiller væske til e cigaretter uden nikotin, hvilket du kan drage fordel af.

Nikotin kan være forbundet med visse bivirkninger, hvorfor du af naturlige grunde kan have et ønske om at undgå det. Har du fundet en nikotinfri e-juice, der opfylder dine krav, kan du bestille e-juicen allerede i dag.

 

Påfyldning af e-væske på din e cigaret

Hvorledes og hvorledes du håndterer påfyldning af e væske på e cigaret vil i første omgang afhænge af, hvilken e cigaret og dertilhørende væskebeholder du har. Der er dog én proces, som gælder for langt de fleste e cigaretter. Erfarer du, at væskebeholderen er tom, kan du fylde den op med e væske. Før du fylder beholderen op med væske, bør du rense den. Er du færdig med rengøringsdelen, kan du gøre følgende:

Skru mundstykket af
Sæt e cigaretterens atomizer på skrå
Fyld e væsken i beholderen (stop lidt før kanten)
Skru mundstykket på igen
Du skal blot følge fire simple trin, når du skal fylde e væske på din e cigaret. Vi gør opmærksom på, at påfyldningsprocessen kan variere en smule. Vil du være sikker på at gøre det korrekt, skal du følge en manual til netop din e cigaret. Der er generelt tale om en meget simpel proces, som du kan klare på ganske få minutter.

 

Bestil e liquid - Vælg din foretrukne smag

Bestilling af e liquid foregår på nettet, hvor der er en lang række smagsvarianter. Det eneste du skal gøre at vælge din foretrukne smag. Vil du gerne skifte mellem flere smage, kan du sagtens købe flere varianter. Vi har gjort det nemt at købe e liquid i en hvilken som helst smagsvariant. De forskellige smage er listet i vores oversigt, hvor disse smage er de mest eftertragtede i øjeblikket:

Energidrik
Lakrids
Mentol
Æble
Vandmelon
Hindbær
Pære
Du bestemmer selv, hvilken smagsvariant du vælger, da du ikke nødvendigvis foretrækker en af de mest almindelige smagsvarianter. Søger du en smagsvariant, der ikke er en del af vores sortiment, vil vi gerne høre fra dig. Vi er altid interesseret i at udvide vores udvalg af e liquid væske, hvis det glæder vores kunder.

 

Hurtig levering af e væsker til hele landet

Vi sælger el cigaret væske på nettet, og vi tilbyder levering til kunder i hele landet. Afgiver du en bestilling i dag, sørger vi for, at dine varer bliver pakket og sendt hurtigst muligt.

Vi er stolte af at forhandle e juice, hvor kvalitet og naturlige ingredienser er prioriteret højere end noget andet. Vægter du også disse elementer højt, vil du blive begejstret for vores store udvalg af e cig væske. Der er vel at bemærke tale om kvalitetsgodkendte og gennemtestede produkter, som mange tusinde forbrugere har glæde af i hverdagen.