Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Liqua evæske

Liqua er højkvalitets evæske som er blandet på forhånd, hvilket betyder at det er klar til at dampe lige når du modtager det.

Hos Liqua kan du vælge imellem mange lækre smage. Hos Pandacig er en af vores favoritter vandmelon, men det er jo op til en selv hvad man synes der er lækkert.

Liqua evæskerne er brygget på italienske smagsstoffer og fremstillet i Tjekkiet. I Danmark er væskerne godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, hvilket betyder at du trygt kan dampe dem. Væskerne har derfor også den lovlige nikotinadvarsel påtrykt på siden, som er et krav hvis de skal være lovlige i Danmark.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 15 af 15 varer

Menthol E-juice Menthol E-juice
35,00 kr
American Blend E-juice American Blend E-juice
35,00 kr
Apple E-juice Apple E-juice
35,00 kr
Two Mints E-juice Two Mints E-juice
35,00 kr
Sweet Tobacco E-juice Sweet Tobacco E-juice
35,00 kr
Licorice E-juice Licorice E-juice
35,00 kr
Strawberry E-juice Strawberry E-juice
35,00 kr
Bright Tobacco E-juice Bright Tobacco E-juice
35,00 kr
Berry Mix E-juice Berry Mix E-juice
35,00 kr
Peach E-juice Peach E-juice
35,00 kr
Watermelon E-juice Watermelon E-juice
35,00 kr
Vanilla E-juice Vanilla E-juice
35,00 kr
Shisha Mix E-juice Shisha Mix E-juice
35,00 kr
Extreme Drink E-juice Extreme Drink E-juice
35,00 kr

Viser 1 - 15 af 15 varer

Tilbud på Liqua E-væsker

Hvis du er på udkig efter et godt tilbud på Liqua evæsker, så er Pandacig det rigtige sted at shoppe. Her kan du nemlig købe flere og spare mere. Du kan blande imellem alle Liqua evæskerne præcis som du vil. Det betyder at du godt kan tage et par med tobak og nogle med Liqua æble (det er en ret populær mix!), og så får du stadig mængderabatten. Hvis du aldrig har prøvet at dampe Liqua før, så anbefaler vi at du starter med 3 forskellige, så du kan finde din favorit. Liqua minder dog meget om andre premium evæsker, så hvis du er vant til at dampe evæske af god kvalitet, så vil du ikke blive skuffe. Hvis du normalvis damper billige evæsker, så vil du få dig en sublim smagsoplevelse med Liqua evæskerne. Evæsken fra Liqua kommer i 3 nikotinstyrker - 0 mg, 6 mg og 12 mg.

0 mg nikotin er til dig som ønsker at dampe uden nikotin.

6 mg nikotin er hvis du ønsker en smule nikotin, og tidligere har røget 1-10 cigaretter om dagen.

12 mg nikotin er for dig som tidligere har røget en pakke cigaretter om dagen.

Pandacig anbefaler at du opbevarer dine Liqua evæsker i et mørkt rum (fx. et skab) og altid utilgængeligt for børn, trods at alle evæskerne har et sikkerhedsgodkendt skruelåg.

 

Bland Liqua evæske med aroma

Hvis du godt kunne tænke dig at eksperimentere lidt med Liqua evæskerne, så kan det anbefales at prøve at blande dem med nogle aromaer. Hos Pandacig anbefaler vi specifikt at du blander med Capella aromaer af den årsag at der er kæmpe udvalg og smagen er virkelig god. En af de mest populære Capella aromaer er Blå candyfloss aroma, som virkelig smager lækkert. Den kan du fx. blande med Liqua Vanilje evæsken, og så får du en helt unik smagsoplevelse. Liqua evæskerne har et PG/VG forhold på 50/50, hvilket gør at de sagtens kan blandes op uden at evæsken bliver for tynd.