Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Sundbygaard

Når det kommer til dansk kvalitet ligger Sundbygaard helt i top, og har høstet mange gode anmeldelser for deres meget velsmagende e-væsker. Væskerne fra Sundbygaard er et ekstremt populært dansk mærke. Væskerne er brygget på gode råvarer af høj kvalitet, hvilket bliver gjort meget tydeligt når man damper på væskerne fra Sundbygaard. Væskerne fra Sundbygaard er dansk produceret, og Sundbygaard sætter en ære i at levere væsker af så høj kvalitet som muligt for at gøre alle dampere af væsken tilfredse med e væsken.

E-væskerne fra Sundbygaard kommer i et væld af smage og nikotinstyrker. Vi har altid et stort udvalg på lager, og kan tilbyde populære smage som f.eks. Vingummi Lakrids der bringer minder frem om det lækre slik formet som flagermus med både vingummi og lakrids. Af andre smage kan nævnes Vandpibeæble der giver en autentisk smag af vandpibe tobak og som er rund og cremet i smagen.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 14 af 14 varer

Viser 1 - 14 af 14 varer

Væsker til enhver smag

Uanset om du er til smage som Blå Fugl eller Hyldeblomst, så er det noget Sundbygaard kan tilbyde.

Mange vælger at blande væskerne fra Sundbygaard for at få en helt speciel og unik smag. Vi har erfaring med at man blande f.eks. smagen Kaffe med Vanilje, og dermed få en meget rund, cremet og lækker smag der giver en lækker eftersmag når man damper. Samtidig giver det en god damp.

Husk at tilføje en flaske til din ordre hvis du ønsker at blande dine væsker. Dette giver både en nemmere mulighed for opblanding og en nemmere påfyldning af din e-cigaret.

Alle Sundbygaard væskerne er godkendt af Sikkerhedsstyrelsen, hvorfor at du med god ro i maven kan dampe på disse. Sundbygaard gør en dyd ud af at alle produkter bliver gennemtestet på alle leder og kanter inden de bliver sendt på markedet. Der er derfor ikke en finger at sætte på den høje kvalitetstest der bliver lavet på Sundbygaards e væsker. Man kan på væskerne fra Sundbygaard smage forskellen ved at man damper en væske af enormt høj kvalitet, og dette finder mange tiltalende hvorfor de vælger Sundbygaard som deres foretrukne leverandør af e-væsker.

Bemærk at du kan spare mange penge, ved at købe flere af væskerne fra Sundbygaaard af gangen, og du kan frit blande imellem alle evæskerne fra Sundbygaard når du handler hos os. Det betyder at du helt selv kan bestemme hvor mange du ønsker af de enkelte smage og derved f.eks. kan vælge 8 Blå Fugl, 1 Kloak og 1 Twist og samtidig få pakkeprisen som gælder når man køber 10 stk.