Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Vapeson evæske

Her finder du hele udvalget af Vapeson evæsker. Vapeson er lavet på Hangsens fabrikker, så hvis du normalvis har dampet Hangsen, så vil du opleve at evæsken smager meget af det samme. Hos Pandacig fører vi et stort udvalg af Vapeson evæsker, så uanset om du er til tobak, menthol eller frugtsmage, så kan du finde en smag der er lige til dig.

Vapeson kommer i 10 ml. flasker og med børnesikret skruelåg. Pandacig anbefaler altid at du opbevarer evæskerne et mørkt og gerne køligt sted - fx. et skab eller køleskab. Husk også altid at opbevarer evæskerne utilgængeligt for børn og dyr af sikkerhedsmæssige årsager.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 9 af 9 varer

RY4 E-juice RY4 E-juice
25,00 kr
PR Tobacco E-juice PR Tobacco E-juice
25,00 kr
Tobacco E-juice Tobacco E-juice
25,00 kr
RY6 E-juice RY6 E-juice
25,00 kr
Red USA Mix E-juice Red USA Mix E-juice
25,00 kr
Menthol E-juice Menthol E-juice
25,00 kr
USA Mix E-juice USA Mix E-juice
25,00 kr

Viser 1 - 9 af 9 varer

Tilbud på Vapeson Evæske

Hos Pandacig kan du altid få et godt tilbud når du køber Vapeson evæsker. Der er nemlig en mængderabat ved køb af flere styk. Det betyder at jo flere du køber, desto mere sparer du! Du kan frit blande imellem alle Vapeson væskerne, så du kan sagtens tage to styk med en smag, og 3 med en anden smag. Du kan naturligvis også slå dig sammen med et par andre dampere, og på den måde spare endnu flere penge når du køber Vapeson evæske. Der er desuden altid prisgaranti på Vapeson evæske, så hvis du finder det billigere et andet sted så matcher vi prisen. Læs mere om prisgarantien her.

 

Vapeson godkendt i Danmark

Vapeson evæskerne er godkendt i Danmark, hvilket betyder at du trygt kan dampe på dem. Alle evæsker skal være godkendt i Danmark før de er lovlige at sælge/dampe på. Hos Pandacig finder du kun evæsker som er godkendt. I Danmark er det Sikkerhedsstyrelsen som står for at regulere sikkerheden i ecigaretter, og det er din sikkerhed for at du ikke får dårlige oplevelser med ecigaretter. Du kan altid tjekke om evæsker eller ecigaretter er godkendt hos Sikkerhedsstyrelsen, hvor der findes en komplet liste over ale godkendte evæsker og ecigaretter.