Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Crafted evæske - Et smagfudt damp eventyr

Crafted har et lille sortiment af evæsker, men tilgengæld er der nogle virkelig populære varianter imellem. Hvis du ikke har smagt en Crafted evæske, så anbefaler vi det på det kraftigste. Det er nemlig en oplevelse for de fleste dampere, når de første gang smager en Crafted evæske.

Crafted er kendte for at lave væsker af rigtig høj kvalitet. Alle Crafted's evæsker er godkendte til det danske marked og overholder alle regler fra Sikkerhedsstyrelsen.

Evæskerne er altid doseret korrekt og den er utrolig præcis, så du vil opleve en ensartet smag hver gang du damper på en Crafted evæske.

Hvis du er interesseret i selv at blande dine egne væsker, så kan du også købe Aromaer fra Crafted som du så selv kan blande med nikotinvæske.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 15 af 15 varer

CRAFTED EVÆSKER PÅ TILBUD

Når du køber Crafted evæsker hos Pandacig, så får du altid en mængderabat ved køb af flere. Det gode er at du kan blande dem imellem alle varianterne præcis som du ønsker, og stadig opnå mængderabatten. Du kan eksempelvis tage en af hver, og så får du dem allerede billigere!

Crafted evæskerne består af VG75 og PG25. Det betyder at evæsken er ret 'tyk' og dermed ikke flyder ud af din e cigaret. Det høje indhold af VG sikrer også at du får en mere fremtræden smag, som gør Crafted evæsken til en helt sublim smagsoplevelse som enhver damper skal prøve.

Nikotinstyrken i Crafted evæskerne er enten 0 mg, 3 mg eller 6 mg. Du kan selv vælge nøjagtig den styrke som du ønsker din Crafted evæske i. Hvis du vil have en stærkere Crafted evæske - altså med højere nikotinindhold - så kan du eventuelt selv blande noget mere nikotinvæske i den.

Bland din egen evæske med Crafted aromaer

Hvis du vil ud eksperimentere lidt i evæske universet, så kan det være en idé at blande din egen evæske med Crafted aromaer og nikotinvæske. Basalt set består en færdigblandet Crafted evæske af 4 ting; aroma, PG, VG og nikotin.

Når du blander din egen evæske så køber du færdigblandet PG/VG, det som vi kalder nikotinvæske og blander med aroma. Nikotinvæsken kan du selv vælge PG/VG forholdet på samt nikotinstyrken på. Hvis du tager en nikotinvæske med PG50/VG50 så fås den med nikotinstyrker på 0 mg, 3 mg, 6 mg, 9 mg, 12 mg, 15 mg og 18 mg.

Crafted laver aromaer af meget høj kvalitet, så du skal virkelig glæde dig til at dampe dem. Husk at læse brugsanvisningen grundigt inden du damper hjemmelavet evæske, så du sikre at det er gjort på den helt rigtige måde.

Husk også at når du selv blander din egen evæske, så skal den typisk stå at modne i flere dage, hvis ikke uger, før den er klar til at blive dampet. Derfor kan det være en god idé at købe noget evæske med, som er dampklar, så du kan få stillet trangen inden din egen hjemmelavede evæske er klar.