Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

new

Eleaf Ello Pop

249,00 kr
SIK ID: 00219-19-21243 Eleaf - 2ml ELLO POP Atomizer

Glæd dig at få Eleafs nyeste tank Ello Pop i hænderne, og oplev det lækre påfyldningssystem, det åbne airflow, de helt nye HW-coil og meget andet.
Sammen med Ello Pop får et ekstra glas som er beskyttet af en silikone spiral. Det ser ikke kun brandgodt ud, det er også super praktisk med de stødabsorberende egenskaber. 

Her får du en tank med en god, intens smag, og nogle stabile dampskyer!

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
249DKK


Produktet kan desværre ikke købes, da vi i øjeblikket ikke kan skaffe det.

Eleaf Ello Pop

Ello Pop er Eleafs nyeste tank, og der er absolut ikke sparet på noget. Designet på denne skønhed er én ting, men funktionaliteten er også i orden. Med de nye HW-coils får du en lækage resistent tank som mere eller mindre renser sig selv. 

Tanken kommer som standard med en flot 810 driptip i resin-lignende design som nemt kan udskiftes. Det præ-installerede glas er gennemsigtigt, men der følger et glas med som har en stødabsorberende silikone spiral på, og det giver helt bestemt noget godt til designet og beskyttelsen af din tank.

Påfyldningssystemet er børnesikret og sørger for at du får fyldt din tank op med et snuptag. Toppen løftes op og skubbes tilbage ved pil-indikationen.

  

De nye coils

Eleaf har givet os to nye HW coils, HW-M2 og HW-N2. Det specielle ved disse coils er for det første den nye LPSC-teknologi som står for Leak-Proof-Self-Cleaning. 
Disse nye coils sørge for at din tank ikke vil lække, ved at opsamle kondensvandet og fordampe det. I og med at du ikke har noget kondensvand alle steder i tanken, vil behovet rengøring også være betydeligt mindre, og på den måde er tanken selvrensende. 

Det andet specielle, er vattet i de her nye coils. Det er porøst, og vil derfor suge mere væske på kortere tid så de altid kan følge med dit damp niveau.
Det tredje specielle, er den nye "pind" som sidder i midten af coilen. Pinden har huller, og fører luften op igennem coilen så luften bliver jævnt fordelt over væge- og gløde-materiale, og det vil altså give dig en bedre og mere jævn smag og damp.

 

Det får du med

  • 1 x Eleaf Ello Pop tank 
  • 1 x ekstra glas 
  • 1 x brugermanual 
  • 1 x pose med reservedele 
  • 1 x HW-M2 0.2Ω coil
  • 1 x HW-N2 0.2Ω coil 
Kapacitet (ml)2
MaterialPyrex, Stainless steel
Justerbart AirflowJa
Driptip Type810
Påfyldnings MetodePush-Open
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Anbefalet BlandingTyk (70vg/30pg)
Connector510

Tilbehør

Eleaf HW Coils
119,00 kr
Eleaf Ello Glas (Long)
25,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv