Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

new

Eleaf iStick Mix

449,00 kr
SIK ID: 00219-19-21249 Eleaf - iStick Mix 160W Box MOD
SIK ID: 00219-19-21249 Eleaf - iStick Mix 160W Box MOD

iStick Mix er endelig kommet på banen, og du kan glæde dig til et max output på 160W, plads til 2 batterier (medfølger ikke), et ultra fedt design, og USB-C ladning. 
En fryd for øjet, og en super dampoplevelse med masser af smæk på!

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
449DKK


Produktet kan desværre ikke købes, da vi i øjeblikket ikke kan skaffe det.

Eleaf iStick Mix

Med iStick Mix får du det flotteste design med farverig resin på den ene side, og et fint geometrisk mønster på den anden side. At gå rundt med dette mod, er generelt en fed visuel oplevelse, men det er altså ikke det eneste gode ved dette mod.

Der er plads til 2 x 18650 batterier (medfølger ikke), som holdes på plads af en magnet-klap som udgør hele resin siden af moddet. Med de 2 batterier kan iStick faktisk kommer op 160W, så du kommer aldrig til at mangle saft eller kraft. 

Moddet er lavet med bløde kanter og en let kurvet form, og det gør altså at dette mod ligger helt perfekt i hånden. iStick Mix har et tydeligt OLED display som viser dine damp- og batteri-data, og som du kan anvende til at navigere rundt i den lille menu.

iStick Mix er udstyret med "avatar"-chippen, som giver en utrolig hurtig fyre-tid, så du kan kan dampe nemt og bekvemt. Moddet er naturligvis også udstyret med alle de kendte sikkerhedsfunktioner fra Eleaf.

 

Opladning med USB-C 

iStick mix oplades med USB-C som er det med medfølgende kabel. Det specielle ved USB-C er at den kan oplade med 2.5A, som altså betyder at begge dine batterier kan oplades på ca. 1,5 time. Som en ekstra funktion kan iStick Mix faktisk oplade batterierne balanceret sådan at du får en hurtig, sikker og effektiv opladning. 

 

Indhold i kassen

  • 1 x iStick Mix 
  • 1 x brugermanual
  • 1 x kombineret USB-C/mikro-USB
Variabelt OutputJa
Max Watt160
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Display TypeLED
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialResin, Stainless steel, Zink Alloy
Connector510

Tilbehør

Nitecore D2
249,00 kr
Aspire Væg Adapter
32,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv