Pandacig • [email protected] • Hurtig levering • Fri fragt +499kr • Stort udvalg • Originale produkter

Oplader til Ecigaretter

Her finder du alverdens opladere til din ecigaret. Hvis du har brug for hjælp til at finde den rigtige oplader til netop din ecigaret, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Pandacig fører primært USB opladere til ecigaretter, hvilket betyder at de enten skal tilsluttes en vægadapter, en USB-indgang (fx. i din computer) eller i din bils cigaretstik (hvis du har en bil USB adapter). Ved primært at have opladere som skal tilsluttes en USB-enhed, så giver det en del fleksibilitet når du skal have opladt din ecigaret.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 27 af 27 varer

Ecigaret oplader til mods batterier

Hvis du bruger genopladelige batterier i dit mod, så har vi også en oplader til disse batterier. Opladeren findes i flere forskellige former alt efter styrken på dine batterier, samt hvor mange du skal kunne oplade af gangen.

Opladeren til mods-batterier er derfor et must, når man damper på mods. Nitecore er de mest anerkendte indenfor opladere til mods-batterier, og det er også Nitecore som der er klart flest der bruger.

Hos Pandacig finder du et stort udvalg af batterier til mods, og alle batterierne kan du finde opladere til herinde.

Som altid er du velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til at finde den rigtige oplader til dine MOD batterier.