Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Aroma og Essenser

Aromaer er for dig der har et ønske om at få en helt unik smag, som ikke nødvendigvis findes i de færdigblandede væsker. Du finder på denne side derfor alt inden for aromaer som man kan benytte til at give sin færdigblandede e væske smag et pift der giver den helt unikke smag, eller man blot ønsker at blande sine helt egne væsker. Mulighederne er uanede, da man kan blande alle vores aromaer med hinanden, og derfor kan man få den e væske smag man bliver helt vild med. 

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti
Fidus Premium Aroma Fidus Premium Aroma
60,00 kr
RY4 Tobak Aroma RY4 Tobak Aroma
60,00 kr
Vampyr Premium Aroma Vampyr Premium Aroma
60,00 kr
Menthol Aroma Menthol Aroma
25,00 kr
Nuke Premium Aroma Nuke Premium Aroma
60,00 kr
Peach Aroma Peach Aroma
25,00 kr
Classic Æble Aroma Classic Æble Aroma
60,00 kr
American Tobak Aroma American Tobak Aroma
60,00 kr
Classic Kaffe Aroma Classic Kaffe Aroma
60,00 kr
Blueberry Aroma Blueberry Aroma
25,00 kr
Ry4 Aroma Ry4 Aroma
25,00 kr
Virginia Tobak Aroma Virginia Tobak Aroma
60,00 kr
Raspberry Aroma Raspberry Aroma
25,00 kr
Classic Cola Aroma Classic Cola Aroma
60,00 kr
Harvest Berry Aroma Harvest Berry Aroma
35,00 kr

Viser 1 - 48 af 609 varer

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Hvad er aromaer?

Aromaer er en e væske smag der ikke er blandet med nikotinbase, og der er derfor ikke nikotinstyrke i aromaerne. Samtidig er der heller ikke PG/VG i væsken, hvilket gør at aromaerne svarer til de aromaer man kan benytte i f.eks. bagværk. Mulighederne er mange med aromaerne, og mange vælger at bruge aromaerne i madlavningen, da de også kan give et pift i en kage eller andre lignende madvarer. Når man køber en aroma skal man huske at tilkøbe nikotinbase, da man ikke kan dampe aromaen alene på sin e cigaret. Grunden til dette er, at aromaen i sig selv er for tynd i konsistensen og man vil derfor opleve at man får suget aromaen op i munden. Selvom aromaen smager godt som damp, giver det ikke altid en god smag at få i munden som ren aroma, og derfor skal aromaen altid blandes op med nikotinbase.

 

Hvilken nikotinbase skal jeg bruge?

Når man vælger at blande dine egne e væske smage bestående af aromaer og nikotinbase, er det vigtigt at man ved hvilken konsistens man ønsker at e væsken skal ende ud med at have. De fleste væsker, og også vores egne færdigblandede væsker har enten en PG/VG på 50/50 eller 70/30. Når en væske har PG/VG på 50/50 er væsken ligeligt fordelt på hvor meget smag og damp væsken giver. Væsken vil være i midten på skalaen for hvor tyk væsken er, og denne blanding er den mest benyttede. Vælger man en nikotinbase på PG/VG 70/30 vil væsken være tykkere og herved give mere damp. Smagen vil stadig være markant, men ikke i samme styrke som 50/50. Ønsker man derimod en stærk smag skal man vælge den nikotinbase der har en PG/VG på 30/70. Her vil smagen være meget fremtrædende, men man vil også opleve at der ikke bliver genereret ligeså meget damp som med den andre typer nikotinbase.

Alle vores nikotinbaser fås med forskellige nikotinstyrker. Du kan se hvilke nikotinstyrker vi har på lager samt finde den nikotinbase der er helt rigtig for dig under vores punkt med nikotinbaser her: Nikotinbase

Vores nikotinbaser fås i følgende styrker:

- 0 mg.
- 3 mg.
- 6 mg.
- 9 mg.
- 12 mg.
- 15 mg.
- 18 mg.

Når man blander sine egne e væske smage bestående af aromaer og nikotinbase anbefaler vi at man altid benytter sig af vores flasker. Ved at benytte denne kan man nemt blande væskerne og nemt påfylde den færdigblandede væske til e cigaretten.