Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Big Mouth

Aromaerne fra Bigmouth er kendte for deres farvestrålende emballage. Bigmouth aromaerne er også kendte for at blive lavet i nogle lidt 'skæve' smage. Det skal dog ikke misforstås, for de smager rigtig godt, men man skal kunne lide noget lidt anderledes end den sædvanlige jordbær aroma. Bigmouth fås nemlig i rigtig mange smage, og der er ikke nogle af smagene der indeholder blot én smag. Alle aromaerne er en bombe af smag, og mange siger at når de først har dampet aromaer fra Bigmouth, så damper de ikke andre væsker, da aromaerne fra Bigmouth simpelthen smager så godt.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 48 af 103 varer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Viser 1 - 48 af 103 varer

  1. 1
  2. 2
  3. 3

Hvad er Bigmouth aromaer?

Bigmouths aromaer er som regel ret søde i smagen, og minder mest om sodavand eller slik. Dette gør aromaerne enormt populære blandt dem der enten har en sød tand, eller er glade for smagen af sodavand. Bigmouth er gået i to forskellige retninger med deres aromaer. På den ene side har de forsøgt at lave aromaer der ligger sig helt tæt op af populære slik eller sodavandsprodukter som man kender i forvejen. Det kan f.eks. være Skates aroma, der smager stort set præcis som det populære slik Skittles med de mange lækre smage i én og samme smag. I den anden retning er Bigmouth gået efter at producere nogle unikke aromaer som giver en lækker sammensætning af forskellige frugter. Det kan f.eks. være ananas/jordbær/mango aroma, der i en og samme smag giver et lækkert frisk pust af forskellige saftige frugter, som eksploderer af smag når man damper den. Med alle disse valgmuligheder er man helt sikker på at man kan finde en variant af de forskellige aromaer, som passer helt perfekt til lige præcis den smag man ønsker at have i sin e cigaret. Bigmouth laver deres aromaer i både 10 ml. og 30 ml. så man har mulighed for at prøve en aroma i den lille udgave før man går all-in på den enkelte aroma.

 

Kan man dampe aromaerne uden tilsætning?

Det er desværre ikke muligt at dampe aromaerne alene da disse er lavet af det der kaldes PG. PG er det stof der fortynder e væsken, og man er derfor nødt til at tilsætte VG også kaldet base til sin aroma for at kunne dampe den. Heldigvis har vi et stort udvalg af forskellige baser med nikotin og uden nikotin. Ønsker man at dampe uden nikotin, har vi også ren VG, der er billigere end de færdigblandede nikotinbaser. Ønsker man at dampe med nikotin i sin e væske, har vi følgende baser med nikotin:

- 3 mg.
- 6 mg.
- 9 mg.
- 12 mg.
- 15 mg.
- 18 mg.

Det et nemt at blande sine væsker op med aromaen, og vi anbefaler at man tilføjer vores smarte flaske til opblanding, da denne også gør det nemt at opbevare den færdigblandede væske samt at påfylde den til sin e cigaret. Vi anbefaler at man lader den færdigblandede væske hvile i 4 - 6 dage efter man har blandet den, for at man sikrer at væsken bliver blandet korrekt, og man derved får den fulde effekt af smagen i aromaen.