Pandacig • [email protected] • Hurtig levering • Fri fragt +499kr • Stort udvalg • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00

Capella aroma

Aromaerne fra Capella er meget populære, og derfor er vi stolte af at kunne præsentere dem hos Pandacig. Capella har et stort udvalg af aromaer med fokus på fødevarer. Det specielle med Capella aromaerne er at de ikke indeholder noget fedt, kalorier eller sødemidler. De er fremstillet fuldstændig neutralt, så de er også godkendt til at blive brugt i drinks, bagning eller lign. Kun fantasien sætter grænser!

Der er ingen sødestoffer eller lignende i Capella aromaerne, hvilket gør dem til den perfekte aroma for diabetikere.

Capella aromaer skal blot blandes med nikotinvæske og så modne, så er de klar til dampning.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 48 af 91 varer

  1. 1
  2. 2

Viser 1 - 48 af 91 varer

  1. 1
  2. 2

Capella kvalitet

Capella aromaerne er vandopløselige og stærkt koncentrerede smags-koncentrater. Capella aroma indeholder ingen fedtstoffer, ingen kalorier, ingen sødemidler og ingen konserveringsmidler. Den stærkt koncentrerede aruma giver mulighed for at levere en overlegen smag som er fri for konserveringsmidler og stabilisatorer. Capella aromaerne bliver brygget på de fineste ingredienser fra USA.

Der er hverken majs eller nødder i Capella aromaerne. Aromaerne er glutenfri og veganer venlige. Der er ingen animalske produkter i nogle af Capella aromaerne.

Capella aromaerne kan bruges i alle fødevarer også, og kan derfor sagtens indtages i fx. Smoothies, morgenmad, cocktails eller andet.