Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
new

SMOK Morph 219 + TFV-Mini V2 kit

549,00 kr
SIK ID: 00219-19-21268 SMOK - 2ml MORPH 219W TC Kit with TFV Mini V2 Tank

Smok er nu ude med Morph kittet, som består af det helt nye Morph 219 mod og TFV-mini V2 tanken.
Morph 219 kittet har en 1,9" touch skærm, hvor der nu også er et input tastatur! Det giver dig muligheden for at låse din e-cigaret med kode, samt personliggøre og gemme forskellige dampmodes. Morph har en udgangeffekt på op til 219W, og plads til 2 x 18650 batterier (medfølger ikke).

Med TFV-mini V2 på toppen er du garanteret en hidsig damp og en fremragende smag, som på ingen måde kan sammenlignes med andet. TFV-mini har samtidig et super nemt påfyldningssystem og et bredt udvalg af coils, og ser samtidig brand godt ud. 

OBS! Dette produkt kan ikke bestilles/købes i dit land.
549DKK

SMOK Morph 219 + TFV-mini V2 kit

En mod med input tastatur, en stor velfungerende touchskærm på 1,9", plads til 2 x 18650 batterier (medfølger ikke), et max ouput på 219W, og en helt ny chip som giver en fyretid på 0,001 sekund. Smok er her på banen med en helt ny form for mod. 

TFV-mini V2 tanken giver dig gode muligheder for at jagte dampskyer, med deres mesh a-coils som i kan gå helt op til 130W. Dog er der mange coils at vælge imellem når du vælger TFV-mini tanken, uanset om du er til mesh eller kanthal, 110-130W eller 60-70W, regnbue, guld eller sølvfarvet. 

 

Et mod med nye muligheder

Morph 219 moddet åbner helt nye muligheder med det spritnye interface. Moddet har nu fået input tastatur som giver mulighed for at sætte kode på moddet, der er sågar lavet sikkerhedsspørgsmål som du kan benytte dig af hvis du skulle glemme den kode du har oprettet til moddet. 

Smok har ikke kun lavet kodefunktionen, men er også på banen med en hely ny "MyMode" funktion som giver dig muligheden for at oprette og tilpasse din egne modes som du kan personliggøre, navngive og skifte imellem. Disse modes består af preheat, watt, nikotin og aroma du benytter. Ved hjælp af input tastaturet kan du simpelthen SKRIVE ind hvilken væske du bruger, og hvilket navn modet skal have. 

Som en bonusfeature kan du også skifte tema på e-cigaretten, så du har 4 temaer at vælge imellem. Temaerne fungerer som baggrund når du damper og navigerer rundt i menuen. 

Morph 219 moddet, er super egonomisk designet. Den ligger rigtig godt i hånden, og har en stor let anvendelig fire-bar. Ovenover fire-baren sidder lås-knappen som bruges til at vække/slukke skærmen som vi kender det fra smartphones. Holder man knappen inde et kort øjeblik, vil skærmen låses sådan at man ikke kan benytte touch funktionen, og du ikke får trykket på en masse når den ligger i lommen. 

 

TFV-mini V2 tanken 

TFV-mini V2 tanken bliver hyppigt brugt af dampere verden over. Tanken har et bredt udvalg af coils, end da i forskellige farver som giver dig større indflydelse på hvordan din tank ser ud. Der er coils til enhver smag til TFV-mini tanken. Der er hele A-coil serien som kører mellem 70-130W, og hvis du hellere vil dampe på lavere watt findes S-serien som kører mellem 30-80W. Alle disse coils er lavet i mesh for den ultimative intense smag. 

Endelig er der K-serien som er lavet i Kanthal, som er til dig der ikke er så tosset med mesh. 

Påfyldningen på TFV-mini tanken bliver stort set ikke nemmere. Den har end da en lås-knap som sørger for at tanken ikke går op i lommen på dig. Den fyldes op ved at holde låsknappen inde, og twiste toppen af tanken til siden. TFV-mini tanken har fået et stort påfyldningshul så det er nemt at fylde tanken op. 

 

Indhold i kassen

  • 1 x Morph 219 mod
  • 1 x TFV-mini V2 tank 
  • 1 x TFV-mini V2 S1 0.15Ω single mesh coil
  • 1 x TFV-mini V2 S2 0.15Ω dual kanthal coil 
  • 1 x mikro-USB ladekabel
  • 1 x brugermanual 
  • 1 x reservedele
Kapacitet (ml)2
Variabelt OutputJa
Max Watt219
Min Watt1
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri inkluderetNej
Batteri Antal2
Batteri Celle18650
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP2.0
Display TypeTouch LED display
TC MulighedJa
FormFirkantet
MaterialPyrex, Stainless steel, Zink Alloy
Connector510
Suction TypeDL (Direct Lunge)
Justerbart AirflowJa
Driptip Type510
Påfyldnings MetodePush-Open
Anbefalet BlandingTyk (70vg/30pg)

Tilbehør

Nitecore D2
249,00 kr
SMOK TFV-Mini V2 Coils
149,00 kr
Væg Adapter
29,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv