Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Flasker

Hvis du er træt af de små 10ml e væske flasker, eller blot gerne vil mixe din egen e væske, så er det vigtigt med en god flaske. Flaskerne findes i forskellige former og størrelser.

Flaskerne bruges til at mikse aroma og nikotinvæske, således at du kan lave din egen evæske. Hvis du køber store mængder af nikotinvæsken er der mulighed for at spare nogle penge. Årsagen til at de fleste vælger at blande deres egen evæske er dog så de kan opnå nogle helt nye smagsoplevelser.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 8 af 8 varer

Flasker i 10ml, 20ml, 30ml, 50ml og 100ml

Når du køber flasker kan du vælge imellem at købe i den 10ml, 20 ml, 30ml, 50ml og 100ml. Om du vælger at købe flasken i 20 ml. eller 30 ml. er helt op til dig, det er forskelligt hvad folk foretrækker. Det gode ved 100 ml. er at der er plads til noget mere, men omvendt fylder flasken også en smule mere.