Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Vi afsender din pakke i dag med DAO - bestil inden: 00:00:00
Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Mundstykker / Driptips

Nogle gange kan det føles som en nærmest ny ecigaret hvis man skifter mundstykket på sin ecigaret. Udover det er en dejlig følelse, så er det også en del mere hygiejnisk end at konstant bruge den samme. Vi har i denne kategori samlet alle vores driptips/mundstykker, så du altid kan finde en lækker ny driptip og få skiftet den gamle ud. Du kan også personliggøre din e-cigaret med en unik driptip.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 15 af 15 varer

Hvilken driptip skal jeg vælge?

Driptips kommer i mange forskellige afskygninger og det kan godt være svært at vælge den rigtige driptip. Typisk passer de fleste driptips til en 510, hvis ikke andet er skrevet. Du kan som udgangspunkt også læse dig frem til det på produkterne.

Der findes som sagt mange former for driptips og der er alt fra plastik til træ. Mange vælger en helt klassisk plastik driptip, da de oftest er gode, billige og så bliver de ikke kolde at suge på. Man kan også vælge at gøre sin e-cigaret mere unik med f.eks. en træ driptip. En unik driptip er med til at personliggøre din e-cigaret og gøre dampoplevelsen sjov.