Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

Fremvisning af sortiment
Med henvisning til bekendtgørelse om forbud mod reklame, synlig anbringelse og fremvisning m.v. af elektroniske cigaretter og genopfyldningsbeholdere med og uden nikotin § 3, stk. 1, skal jeg venligst anmode om at få fremvist det samlede produktsortiment.
Acceptere at få fremvist produkterne og billeder

Vat / Wick - Bomuld

Når man har en e-cigaret indeholder den tank man fylder sin e-væske i en coil der fungerer som brænder. Brænderen er den der får e-væsken til at fordampe, og derved giver den damp du indånder når du damper på din e cigaret. En coil/brænder består af en wire der er viklet og hvor der så er stoppet bomuld ind i wiren. Når du fylder e-juice i din tank bliver bomulden våd, og når du tænder for din e cigaret skaber wiren varme og dermed fordamper væsken der sidder i dit bomuld og bliver til den damp du kan suge ind.

Hurtig levering Hurtig levering
 Fri fragt over 499,- Fri fragt over 499,-
365 dages returret 365 dages returret
Prisgaranti Prisgaranti

Viser 1 - 7 af 7 varer

Hvad skal jeg bruge til at bygge mine egne coils?

Når du vælger at bygge dine egne coils, så skal du udover bomuld bruge en wire eller en coil der er viklet uden bomuld. Med en wire kan du selv vikle din coil og herefter tilsætte bomuld. hvis du vælger en færdigviklet coil skal du blot tilsætte bomuld. udover wire og bomuld anbefaler vi at man tager et kig på et værktøjssæt som kan være en stor hjælp til når man er selvbinder. Vi anbefaler samtidig at man ikke kaster sig ud i selvbinderi før man er helt sikker på fremgangsmåden for dette.