Pandacig • [email protected] • Levering med DAO, PostNord og GLS • Fri fragt +499kr • Originale produkter

new

VapeOnly vPipe III

849,00 kr

En flot, æstestisk og håndlavet e-pibe, som er noget af det der kommer aller tættest på en ægte pibe uden at være det. Den benytter det medfølgende 18350 batteri, og har tank i skaftet med en kapacitet på 1,2 ml. Der medfølger en ekstern batteri lader som bruges tl at oplade batteriet. 
vPipe III har mange små funktioner som gør piben autentisk, og er flot lavet i ibenholdt træ. 

Beklager, dette produkt er ikke tilgængeligt i Danmark
849DKK

VapeOnly vPipe III

Sidder du og savner din pibe, eller med et ønske om at gøre din pibevane sundere, så har VapeOnly lavet et produkt til netop dig.
Piben her er håndlavet i ibenholdt træ. Man må sige at der er kælet for denne skønhed. Den er super pæn og glat lavet, og giver en utroligt luksuriøs oplevelse når man får den i hånden.
Det medfølgende 18350 batteri er placeret i pibehovedet, som lyser gradvist op i en varm rød farve, og ligner uhyggeligt meget et ganske ægte pibehoved når man suger i den. Piben er utroligt nem at bruge, og har ikke engang én knap. Piben aktiveres simpelt ved at suge i den, og det gør den ekstra nem.

Tanken i piben sidder i skaftet, og påfyldes ved at skrue tanken ud af skaftet, skrue toppen af tanken, og herfra kan den altså fyldes op. Det er samme metode når det er tid til at skifte coil.

Piben er så rund og glat lavet at den ikke kan stå op, så som en ekstra luksus fra VapeOnly, følger der en lille holder med som man kan sætte piben i.

Kapacitet (ml)1.2
Variabelt OutputNej
Batteri Internt / EksterntEksternt
Batteri TeknologiLi-Ion
Batteri inkluderetJa
Batteri Antal1
Batteri Celle18350
GenopladeligtJa
Max Opladning AMP1.0
MaterialStainless steel, Træ
Suction TypeMTL (Mouth To Lung)
Justerbart AirflowNej
Påfyldnings MetodeBund
Anbefalet BlandingTynd (50/50)

Tilbehør

VapeOnly vAir-P Coil
89,00 kr
Varen er nu lagt i din kurv